Shoots

Wil je een ontspannen fotoshoot waarin het beste van jezelf/jullie naar boven wordt gehaald? Waarin je gewoon jezelf kunt zijn?
Kijk dan hieronder naar het overzicht met shoots die te boeken zijn. Of het een een portret van jezelf is of een loveshoot of een familieshoot van jullie mooie gezin! Uiteraard is hiervan af te wijken in overleg.

Omdat ik wil dat de beelden bij jou/jullie passen, zijn de shoots ontspannen en ongedwongen. We nemen de tijd zodat we elkaar ook leren kennen. Samen een ontspannen sessie met als resultaat beelden waarin je jezelf herkent, dat is mijn doel!

S E E  Y O U  S O O N !

LOVESHOOT

Just love

Jullie liefde vast laten leggen op een mooie locatie? Dit kan een voor jullie speciale of favoriete plek zijn of een plek die we samen hebben uitgezocht. Een ongedwongen en intieme sessie waarin jullie liefde op de eerste plaats staat.

De sessie zal ongeveer 2 - 2,5 uur duren. Jullie ontvangen een mooie serie foto's binnen ongeveer 2 - 4 weken na de sessie. Om jullie moment ook te kunnen delen met je familie en vrienden, zullen de foto's gepresenteerd worden in een mooie online galerij.
De prijs is inclusief 25 foto's.*

€ 249,-

PORTRET

Be your inner self

Een mooi portret van jezelf om trots op te zijn of als verrassing voor je lief. Of foto's voor je portfolio als model. Zolang het gaat om pure beelden is alles mogelijk. We zoeken een mooie plek uit en maken daar mooie beelden die bij jou passen en waar je jezelf in herkent.

De sessie zal ongeveer 1,5 - 2 uur duren. Je ontvangt een mooie serie foto's maximaal 2 weken na de sessie. Deze zullen gepresenteerd worden in een persoonlijke online galerij.
De prijs is inclusief 15 foto's.*

€ 149,-

GEZIN / GROEP

Happy together

Liefdevolle, leuke en enigszins gekke momenten in een ontspannen setting als gezin of misschien juist als vriendinnen/vrienden. In een alledaagse situatie of juist tijdens een wandeling door de natuur. We zullen een activiteit plannen waar ik bij aanwezig zal zijn om iedereen in ongedwongen setting vast te leggen. Vooral veel fun en spontaniteit dus!

De sessie zal minimaal 2 uur duren en is voor circa 4 personen. Jullie ontvangen een mooie serie foto's binnen ongeveer 2 - 4 weken na de sessie. Om optimaal na te genieten met elkaar, zullen de foto's gepresenteerd worden in een mooie online galerij.
De prijs is inclusief 20 foto's.*

€ 275,-


* Wil je graag meer foto’s? Of gewoon alle foto’s uit de galerij? De volledige galerij in hoge resolutie koop je al voor €100,-. Losse extra foto’s in hoge resolutie kosten € 10,- per stuk.

What’s in it?

– Nauwkeurige selectie en professionele nabewerking van de beste foto’s. Tijdens de shoot leer ik je/jullie kennen en door ervaring weet ik hierdoor de beste foto’s eruit te halen. Ik lever dus niet alle en geen onbewerkte foto’s van de shoot.
– Tijd en creativiteit van de fotograaf. Denk hierbij aan tijd die, buiten de shoot zelf om, wordt gestoken in het afstemmen van wensen, locatiescouting, selecteren, nabewerking, verzenden enz. enz.
– Je foto’s gepresenteerd in jouw eigen veilige en mooie online galerij.
– Het hierboven genoemde aantal digitale bestanden in hoge resolutie, geschikt voor groot formaat afdrukken. Meer bestanden bijkopen is mogelijk via de galerij.
De prijzen zijn inclusief BTW en reiskosten t/m 65 km vanaf Oostkapelle (Zeeland). Bij meer kilometers vraag ik een reis(tijd)kostenvergoeding van € 0,25 per gereden kilometer.
Op alle reportages zijn de Algemene voorwaarden Joran Looij Photography van toepassing.

error: