Shoots

Wil je een ontspannen fotoshoot waarin het beste van jezelf/jullie naar boven wordt gehaald? Waarin je gewoon jezelf kunt zijn?
Kijk dan hieronder naar het overzicht met shoots die te boeken zijn. Of het een een portret van jezelf is of een loveshoot of een familieshoot van jullie mooie gezin! Uiteraard is hiervan af te wijken in overleg.

Omdat ik wil dat de beelden bij jou/jullie passen, zijn de shoots ontspannen en ongedwongen. We nemen de tijd zodat we elkaar ook leren kennen. Samen een ontspannen sessie met als resultaat beelden waarin je jezelf herkent, dat is mijn doel!

Ben je op zoek naar meer informatie over fotografie van je bruiloft? Klik dan hier.

S E E  Y O U  S O O N !

LOVESHOOT

It's all about love

De shoot is inclusief 25 foto's in hoogste resolutie.*

€ 249,-

PORTRETSHOOT

Be your inner self

De shoot is inclusief 15 foto's in hoogste resolutie.*

€ 149,-

FAMILIESHOOT

Happy together

De shoot is inclusief 30 foto's in hoogste resolutie.*

€ 275,-

* Wil je graag meer foto’s? Of gewoon alle foto’s uit de galerij? De volledige galerij in hoge resolutie koop je al voor €100,-. Losse extra foto’s in hoge resolutie kosten € 10,- per stuk.


 

Wat krijg ik?

– Nauwkeurige selectie en professionele nabewerking van de beste foto’s. Tijdens de shoot leer ik je/jullie kennen en door ervaring weet ik hierdoor de beste foto’s eruit te halen. Ik lever dus niet alle en geen onbewerkte foto’s van de shoot.
– Tijd en creativiteit van de fotograaf. Denk hierbij aan tijd die, buiten de shoot zelf om, wordt gestoken in het afstemmen van wensen, locatiescouting, selecteren, nabewerking, verzenden enz. enz.
– Je foto’s gepresenteerd in jouw eigen veilige en mooie online galerij.
– Het hierboven genoemde aantal digitale bestanden in hoge resolutie, geschikt voor groot formaat afdrukken. Meer bestanden bijkopen is mogelijk via de galerij.
De prijzen zijn inclusief BTW en reiskosten t/m 65 km vanaf Oostkapelle (Zeeland). Bij meer kilometers vraag ik een reis(tijd)kostenvergoeding van € 0,25 per gereden kilometer.
Op alle reportages zijn de Algemene Voorwaarden van Joran Looij Photography van toepassing.