Shoots

Wil je een ontspannen fotoshoot waarin het beste van jezelf/jullie naar boven wordt gehaald? Waarin je gewoon jezelf kunt zijn?
Kijk dan hieronder naar het overzicht met shoots die te boeken zijn. Of het een een portret van jezelf is of een loveshoot of een familieshoot van jullie mooie gezin! Uiteraard is hiervan af te wijken in overleg.

Omdat ik wil dat de beelden bij jou/jullie passen, zijn de shoots ontspannen en ongedwongen. We nemen de tijd zodat we elkaar ook leren kennen. Samen een ontspannen sessie met als resultaat beelden waarin je jezelf herkent, dat is mijn doel!

S E E  Y O U  S O O N !

LOVESHOOT

It's all about love

Een loveshoot hoeft niet saai of spannend te zijn. We kiezen een mooie plek uit om de shoot te doen. Dit kan jullie favoriete plekje zijn, relaxed bij jullie thuis of een mooie buitenlocatie die we samen bedenken. Vervolgens hebben we gewoon een leuke tijd met elkaar en leg ik jullie liefde vast. Geen ongemakkelijke poses en gewoon lekker relaxed!
De shoot duurt ongeveer 2 - 2,5 uur. Ik neem dus lekker de tijd voor jullie!

De shoot is inclusief 15 foto's in hoogste resolutie.*

€ 249,-

PORTRETSHOOT

Be your inner self

Wil je jezelf vast laten leggen zoals je bent? En misschien heb je helemaal geen ervaring met het voor de camera staan? Geen probleem. We zoeken een mooie plek uit en nemen de tijd om mooie foto's van je te maken. Foto's waarin je jezelf herkent en waar je trots op kan zijn!
De shoot duurt ongeveer 1 - 1,5 uur.

De shoot is inclusief 10 foto's in hoogste resolutie.*

€ 175,-

FAMILIESHOOT

Happy together

Wil je op de foto met jullie mooie gezinnetje? En dan niet allemaal stijf op een rijtje, maar gewoon lekker ontspannen terwijl jullie bezig zijn? We zoeken van te voren een leuke locatie uit of misschien wel jullie favoriete plekje om naar toe te gaan. Daar maken we een ontspannen wandeling en ondertussen leg ik jullie vast. Gewoon een leuk uitje dus!
De shoot duurt ongeveer 2 -2,5 uur. Genoeg tijd voor een leuke activiteit!

Alleen voor kleine gezinnetjes. Geen familiegroepen.

De shoot is inclusief 15 foto's in hoogste resolutie.*

€ 275,-

* Wil je graag meer foto’s? Of gewoon alle foto’s uit de galerij? Via de galerij kun je de rest van de foto’s aanschaffen!

 

Wat krijg ik?

– De foto’s gepresenteerd in jouw eigen online galerij.
– Het hierboven genoemde aantal digitale bestanden in hoge resolutie, geschikt voor groot formaat afdrukken. Meer bestanden bijkopen is mogelijk via de galerij.
– Nauwkeurige selectie en professionele nabewerking van de beste foto’s. Tijdens de shoot leer ik je/jullie kennen en door ervaring weet ik hierdoor de beste foto’s eruit te halen. Ik lever dus niet alle en geen onbewerkte foto’s van de shoot.
– Tijd en creativiteit van de fotograaf. Denk hierbij aan tijd die, buiten de shoot zelf om, wordt gestoken in het afstemmen van wensen, locatiescouting, selecteren, nabewerking, verzenden enz. enz.
De prijzen zijn inclusief BTW en reiskosten t/m 50 km vanaf Oostkapelle (Zeeland). Bij meer kilometers vraag ik een reis(tijd)kostenvergoeding van € 0,25 per gereden kilometer.
Op alle reportages zijn de Algemene Voorwaarden van Joran Looij Photography van toepassing.

RECENT WERK

1 of 3
error: