Trouwfotograaf

“And suddenly, all the love songs were about you.”
GEFELICITEERD! Jullie gaan trouwen! En jullie zijn hier waarschijnlijk terechtgekomen omdat jullie op zoek zijn naar een trouwfotograaf voor jullie bruiloft in Zeeland, in Nederland of ergens op een andere toffe plek in Europa. Super dat jullie in jullie zoektocht naar de beste trouwfotograaf bij mij terecht zijn gekomen!
De kleine momenten. Die ene blik. Die mooie details en locatie. Ik leg deze dingen graag op een ongedwongen en intieme manier vast op jullie dag. Geen gemaakte poses. Geen gespannen sfeer. Een avontuur! Zo ga ik het liefst te werk. Ook tijdens en om de officiële momenten heen ben ik altijd op zoek naar emoties; de momenten waarop te zien is wat jullie (en jullie gasten) voelen. Tears, joy, excitement! Laat me het verhaal van jullie dag vertellen!

Spreekt mijn werk jullie aan? Vul dan hieronder het formulier in let’s get this thing started!
Het is voor mij belangrijk een connectie met jullie te hebben om een mooie en betekenisvolle reportage te krijgen.  We plannen daarom een afspraak, pakken een biertje of wijntje en leren elkaar kennen. Ik ben benieuwd naar wie jullie zijn, wat jullie bezighoudt en wat jullie trouwplannen zijn! En jullie zullen zo ook mij leren kennen. Door dit gesprek ontdekken we of ik de juiste trouwfotograaf ben voor jullie.
Ik geloof erin dat we op die manier iets moois kunnen creëren.
S O ,  L E T ‘ S  M E E T

Prijzen vanaf € 1.595 voor 6 uur fotografie, inclusief o.a. een Fine Art mini-album. Uitgebreide informatie en mogelijkheden (ook voor trouwen in het buitenland) stuur ik jullie geheel vrijblijvend toe na invullen van het formulier hieronder.
Voor elke bruiloft plant ik in naam van jullie twee bomen via Trees for All. Hiervan krijgen jullie een echt certificaat.
Zo draag je met jullie bruiloft dus ook bij aan een groene en gezonde aarde!
– IK NEEM GEEN BRUILOFTEN MEER AAN VOOR 2022 –

– IK NEEM GEEN BRUILOFTEN MEER AAN VOOR 2022 –

Veelgestelde vragen
Fotografeer je ook bruiloften in het buitenland?
Jazeker, ik heb al verschillende bruiloften mogen vastleggen in het buitenland en er staan er weer een aantal op de planning. Ik vind het geweldig om mijn passie voor reizen en mijn werk als trouwfotograaf te kunnen combineren. Ik leg bij bruiloften in het buitenland graag het hele verhaal vast. Ook als jullie bruiloft meerdere dagen duurt. Ik heb een speciale bijlage bij de trouwbrochure voor buitenlandse bruiloften. Dus geeft dit even duidelijk aan in het aanvraagformulier!
Hoe lang van te voren moeten we je boeken?
Dat ligt een beetje aan de periode van het jaar waarin en de dag waarop jullie gaan trouwen. In het hoogseizoen (ongeveer van april t/m september) zijn de vrijdagen en zaterdagen al snel volgeboekt. Veelal wordt de fotograaf ongeveer 9 maanden van tevoren geregeld. Maar je later kun je het natuurlijk later ook nog treffen en kan jullie datum nog vrij zijn. Vergeet echter niet dat dat een gok is en jullie trouwreportage een belangrijk aandenken aan jullie dag is. Daarvoor wil je natuurlijk wel jouw favoriete fotograaf vastgelegd hebben! Ook neem ik slechts 20-25 bruiloften aan per jaar en ben zodoende vaak vroeg in het jaar al volgeboekt. Wees er dus zo snel mogelijk bij. Je fotograaf kun je maar geregeld hebben!
Neem je alle bruiloften aan?
Nee, ik fotografeer maximaal 20-25 bruiloften per jaar. Waarom? Omdat ik het, ondanks dat het mijn fulltime job is, blijf zien als een creatief proces. Daarnaast is het voor mij belangrijk dat we een goede klik hebben. Zodat jullie je bij mij op je gemak voelen. Dit zorgt ervoor dat we mooie foto's kunnen maken waarop jullie helemaal jezelf zijn.

T r o u w l e v e r a n c i e r s

Willen jullie echt alle momenten van jullie dag vastgelegd hebben en willen jullie een tweede fotograaf?
Willen jullie je dag ook op film vastgelegd hebben om zo uit nog meer perspectieven op jullie grote dag terug te kijken?
Zijn jullie nog op zoek naar een goede bloemist voor het bruidsboeket?
Ik kan jullie helpen met een aantal vertrouwde adressen die hoge kwaliteit leveren en passen bij mijn stijl van fotografie. Vraag ernaar tijdens onze kennismaking!

L E E S T I P : Why Your Wedding Photographer Isn’t Just Another Vendor op Junebug Weddings

Aanbevolen door Zankyou

error: