Bruiloften

“And suddenly, all the love songs were about you.”
Eindelijk, het moment is daar! Jullie gaan trouwen en willen dit mooi vastgelegd hebben. Die kleine momenten. Die ene blik. Die mooie details en locatie. Ik wil deze dingen graag op een intieme manier vastleggen op jullie grote dag. Geen gemaakte poses. Geen gespannen sfeer. Een avontuur! Zo ga ik het liefst te werk. Ook tijdens en om de officiële momenten heen ben ik altijd op zoek naar emoties; de momenten waarop te zien is wat jullie (en jullie gasten) voelen. Tears, joy, excitement! Ik wil het verhaal van jullie dag vertellen!
Spreekt mijn werk jullie aan? Vul dan hieronder het formulier in let’s get this thing started!
Het is voor mij belangrijk een connectie met jullie te hebben om een mooie en betekenisvolle reportage te krijgen.  We plannen daarom een afspraak, drinken bier of wijn en leren elkaar kennen. Ik ben benieuwd naar wie jullie zijn, wat jullie bezighoudt en wat jullie trouwplannen zijn! En jullie zullen zo ook mij leren kennen. Door dit gesprek ontdekken we of ik de juiste fotograaf ben voor jullie.
Ik geloof erin dat we op die manier iets moois kunnen creëren.
S O ,  L E T ‘ S  M E E T
Uitgebreide informatie en mogelijkheden (ook voor trouwen in het buitenland) stuur ik jullie geheel vrijblijvend toe na invullen van het formulier hieronder.
boho wedding woods sean judith joran looij


P a r t n e r s

Willen jullie echt alle momenten van jullie dag vastgelegd hebben en willen jullie een tweede fotograaf?
Willen jullie je dag ook op film vastgelegd hebben om zo uit nog meer perspectieven op jullie grote dag terug te kijken?
Zijn jullie nog op zoek naar een goede bloemist voor het bruidsboeket?
Ik kan jullie helpen met een aantal vertrouwde adressen die hoge kwaliteit leveren en passen bij mijn stijl van fotografie.

L E E S T I P : Why Your Wedding Photographer Isn’t Just Another Vendor op Junebug Weddings
error: