Zeeland elopement

– een initiatief van Joran Looij Photography & BRUIST Weddings

Waren jullie van plan om in 2020 te trouwen? Maar hebben jullie vanwege de corona crisis je bruiloft moeten verzetten? Enorm balen en en ik baal met jullie mee! Maar hé, gooi niet al je trouwplannen voor dit jaar gelijk overboord, want jullie datum kan nog steeds een hele speciale dag worden. Omdat ik het geweldig vind om de liefde vast te leggen en jullie wil helpen heb ik samen met BRUIST een oplossing bedacht om in deze 1,5 meter samenleving tóch een memorabele, romantische en coronaproof bruiloft te hebben. Een elopement in eigen land! Betaalbaar, romantisch en bijzonder. Maak van jullie oorspronkelijk geplande trouwdatum alsnog een speciale dag en vier jullie grote dag later met familie en vrienden.

Hebben jullie nog geen trouwdatum gepland, maar zijn jullie niet echt het type voor een grote bruiloft? Willen jullie vooral jullie liefde vieren op een alternatieve manier of misschien jullie geloften opnieuw uitspreken na een moeilijke periode? Dan is deze mini-elopement ook zeker wat voor jullie!

#coronacantcancelourlove

Wat is een elopement?

De term elopement werd vroeger gebruikt voor het zonder toestemming meenemen van een geliefde om stiekem te trouwen en te gaan samenwonen. Gelukkig is een moderne elopement heel wat romantischer. Het is vooral een trend in Amerika en nog redelijk onbekend in Europa en houdt in dat je samen met je partner en eventueel met een aantal getuigen afreist naar een toffe plek ergens op de wereld om daar jullie geloften uit te spreken.

Een elopement is dus perfect voor avontuurlijke koppels die de liefde willen vieren, maar geen behoefte hebben aan een grote bruiloft. Of daar de tijd en het budget niet voor hebben. Jullie hoeven met niemand rekening te houden en kunnen jullie trouwdag en ceremonie helemaal invullen zoals jullie dat willen! Klinkt goed toch?!

S O ,  L E T ‘ S  E L O P E !

Hoe gaat de elopement in zijn werk?

In deze crisistijd zijn de grenzen van veel landen gesloten, maar een elopement hoeft zeker niet persé in het buitenland plaats te vinden. Zeeland heeft schitterende stranden, bossen en natuurgebieden voor een schitterende elopement in Nederland! Als fotograaf uit Zeeland weet ik jullie naar de mooiste plekken te brengen. Hebben jullie zelf een favoriete plek ergens in Nederland waar je heel graag jullie elopement in eigen land zouden doen? Dan kan dit ook in overleg.

Kennismaking
Een elopement vraagt organisatie en voorbereiding om op het juiste moment op de mooiste plek zijn. Daar hoeven jullie je niet druk over te maken. Zodra we jullie aanmelding binnen hebben gekregen, plannen we een korte (online) meeting om kennis te maken en jullie wensen te inventariseren. Vervolgens gaan wij op zoek naar de perfect locatie, styling en de eventuele extra opties die jullie hebben gekozen. Hiervoor houden we contact met jullie.

De shoot
Dan is het zover. De dag dat jullie je liefde gaan vieren! De shoot zal als volgt verlopen:

Getting ready.
Jullie kunnen in je gewone kleding naar de afgesproken locatie komen. Vervolgens leggen we het klaarmaken in een mooi hoekje in de natuur vast (eventueel ook met MUAH als je deze optie hebt toegevoegd). Je kunt ook de kleding van tevoren al aantrekken, dan beginnen we gelijk met de geloften.Schrijven & uitwisselen geloften.
Op een mooi plekje in de natuur schrijven jullie je geloften en vervolgens lopen we naar de mooi gestylde plek waar jullie je geloften zullen voorlezen aan elkaar. Op jullie manier en in alle rust. Vergeet niet te genieten van dit speciale moment en de mooie natuur om jullie heen!Taart & toost (optioneel)
Als jullie als optie de taart hebben toegevoegd, snijden jullie na het uitwisselen van de geloften jullie mooie taart aan en proosten jullie op de liefde.Elopement shoot 
Vervolgens trekken jullie met de fotograaf de natuur in voor een mooie hike naar een aantal mooie locaties in Zeeland. Tijdens deze wandeling genieten we van een mooi stukje Zeeland en hebben we vooral veel plezier. Ondertussen maak ik toffe beelden van jullie. Spontaan en ongedwongen. Geen overdreven geposeer, maar gewoon zoals jullie zijn! Deze shoot zal ongeveer 1 uur duren.

Dan zit het avontuur erop en blijven de herinneringen over! Maar jullie kunnen natuurlijk altijd nog in Zeeland blijven overnachten om het gevoel nog even vast te houden (optioneel toe te voegen).

Wat krijgen we uiteindelijk?
Jullie krijgen maximaal 4 weken na elopement avontuur een mooie digitale galerij met de foto’s van jullie Zeeuwse elopement. En vervolgens mogen jullie kiezen of je als aandenken een Fine Art mini-album van 15x20cm (10 pagina’s) wil of een mooie professionele slideshow met muziek. Hieronder kun je een voorbeeld bekijken van zo’n slideshow. Bedenk eens hoe gaaf het is om als verrassing op jullie grote trouwdag een slideshow te laten zien van jullie elopement?!


Bekijk hieronder een impressie van de elopement van Jacko & Laura


Kosten

Op dit moment geldt een speciale coronaprijs om het voor iedereen mogelijk te maken op deze manier de liefde te vieren.

Prijs van mei t/m juni 2020:
€ 375,- Na deze periode:
€ 425,-

Inbegrepen:
– Hele toffe locaties
– Styling met o.a. backdrop, kleedjes, droogbloemen
– Gelofteboekjes
– 40 foto’s in hoge resolutie
– mini-album óf professionele slideshow

Extra opties

Willen jullie het nóg specialer maken? Dan kun je toffe extra’s toevoegen aan jullie elopement. Marjolein van BRUIST Weddings zal dit als weddingplanner met jullie afstemmen en helemaal naar jullie wens regelen met de juiste leveranciers. Hieronder zie je welke opties je toe kunt voegen.

Boeket/krans

don't we all need some flowers?

Wat denk je van een mooi stijlvol boeket of een gave bloemenkrans voor tijdens de ceremonie en shoot?

Uiteraard mag je deze meenemen naar huis!

Taart

there's always a reason for cake!

Vier jullie liefde met een mooie en lekkere taart na het uitspreken van jullie geloften om het extra feestelijk te maken! De bubbels krijg je van ons!

Tijdens ons gesprek geef je aan wat voor taart je wilt.

Haar/Make up

your special touch to make it even better!

Laat jezelf helemaal mooi maken voor dit speciale moment en de shoot en voel je nóg specialer!

Wij hebben een aantal heel goede MUAH's achter de hand.

Overnachting

make the adventure complete!

Blijf na deze speciale en romantische dag lekker nog een nachtje in Zeeland en geniet de volgende dag nog even iets langer van Zeeland!

Tijdens de elopements hanteren wij de richtlijnen van het RIVM. Meer informatie hierover vind je via deze link.

error: